Yrityksen synty


”Lakiasiaintoimisto Salomäki on syntynyt halusta luoda jotain omalta tuntuvaa – lakiasiaintoimisto, joka palvelee tavallisia ihmisiä ammattimaisesti ja luotettavasti, mutta kuitenkin kohtuullisin hinnoin. Toimittuani vuosia yritysmaailmassa koin työstäni puuttuvan jotain ja huomasin kaipaavani ihmisläheisempiä juristin tehtäviä. Tästä syystä talvella 2018 – 2019 urani suuntaa pohtiessani päätin ottaa elämäni toistaiseksi suurimman askeleen ja perustaa oman lakitoimiston.”

”Ajatuksenani on, että lakipalveluiden tulisi olla saavutettavissa matalalla kynnyksellä ja tasavertaisesti, henkilöstä riippumatta. Lisäksi jokaisessa asiakaskohtaamisessa tulisi muistaa, että kyseiselle ihmiselle se oman ongelman huolellinen selvittäminen on siinä hetkessä se kaikista tärkein asia.”

Jouni Salomäki, OTM, toimitusjohtaja


Yrityksemme arvot


Luotettavuus

Asiakkaidemme luottamus on meille ensiarvoisen tärkeää. Juridiset toimeksiannot vaativat lakimieheltä poikkeuksetonta salassapitoa ja luottamuksellisuutta sekä varsin usein myös tietynlaista tahdikkuutta. Luottamus helpottaa myös meidän toimintaamme, sillä keskeisen faktan kuuleminen vastapuolen juristilta on aina epämieluisa yllätys, jos oma asiakas on sen syystä tai toisesta jättänyt kertomatta.

Ammattimaisuus

Perehdymme toimeksiantoihin viivytyksittä ja olemme asiakkaisiin aktiivisesti yhteydessä. Otamme asiakkaidemme yksilölliset toiveet huomioon jokaisessa toimeksiannossa. Emme eksy asiasta sivuraiteille ja pystymme myös myöntämään, jos osaamisemme toimeksiannon vastaanottamiseen ei riitä. Noudatamme toiminnassamme hyvää asianajotapaa ja toimistollamme on vastuuvakuutus.

Kustannustehokkuus

Autamme jokaista asiakasta tarkoituksenmukaisin toimenpitein, emmekä tuijota vain viivan alle jäävää summaa. Hoidamme toimeksiannot kilpailukykyisin tuntihinnoin ja saat meiltä läpinäkyvän erittelyn kaikista tekemistämme toimenpiteistä. Alkuneuvottelu kanssamme on maksuton riippumatta siitä, johtaako se toimeksiantoon.