Verkkopalvelut


Voit tilata verkkopalvelustamme yksilöllisesti tilanteesi mukaisesti laaditun asiakirjan. Asiakirjan laatii aina lakimies, jotta se on sisällöltään lain edellyttämien muotovaatimusten mukainen. Asiakkaalla on etämyynnissä 14 päivän peruutusoikeus tilauksen tekemisestä.

Asiakirjan tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Asiakas täyttää verkkolomakkeella pyydetyt tiedot.
  2. Lähetämme asiakkaalle vahvistuksen, kun tilaus on otettu työn alle ja tarvittaessa pyydämme lisätietoja.
  3. Lähetämme viikon sisällä tilauksesta asiakirjan postitse tai sähköpostitse asiakkaan valinnan mukaan. Lähetys sisältää toimintaohjeet asiakirjan muotovaatimusten täyttämiseen.
  4.  Asiakas maksaa asiakirjan mukana tulleen laskun (14 päivän maksuaika).

Verkkopalvelujemme sopimusehdot löydät täältä ja tietosuojaselosteemme täältä.


Asiakirjat


Avioehtosopimus

Halusittepa sitten sulkea avio-oikeuden toisiltanne kokonaan tai vain osittain pois, kauttamme saatte tilanteeseenne sopivan avioehtosopimuksen.

Hinta 88,00 euroa (sis. alv 24 %)

Edunvalvontavaltakirja

Edunvalvontavaltuutus on joustava tapa saada asioidesi hoitajaksi haluamasi henkilö silloin, kun et siihen enää itse pysty.

Hinta 88,00 euroa (sis. alv 24 %)

Testamentti

Testamentilla varmistat, että omaisuutesi jaetaan poismenosi jälkeen juuri sinulle tärkeille ihmisille tai esimerkiksi hyväntekeväisyyteen, ilman ikäviä yllätyksiä.

Hinta 88,00 euroa (sis. alv 24 %)

Keskinäinen testamentti

Keskinäisellä testamentilla puolisot voivat turvata toistensa aseman poismenon varalta. Saatte mielenrauhan tulevan varalta, kun ennakoitte asioita etukäteen.

Hinta 88,00 euroa (sis. alv 24 %)