Verkkopalvelut | Edunvalvontavaltakirja


Verkosta tilattava edunvalvontavaltakirja pitää sisällään asiakirjan laatimisen antamienne tietojen mukaisesti ja asiakirjan mukana toimitettavat ohjeet siitä, miten asiakkaan tulee toimia saatuaan asiakirjan. Toimeksianto sisältää tarvittaessa myös yhteydenoton asiakkaaseen, jossa käydään vielä läpi tilauksen tiedot.

Asiakkaan vastuulla on edunvalvontavaltuutuksen allekirjoittaminen kahden esteettömän todistajan läsnäollessa. Huom! Tämä on edunvalvontavaltuutuksen pätevyyden kannalta pakollinen toimenpide.

Hinta 88,00 euroa (sisältäen alv 24 %), maksuaika 14 päivää tilauksen toimituksesta.

Jos sinulla on kysyttävää lomakkeen täyttämiseen liittyen, ota yhteyttä:

Puhelimitse 020 730 4280, sähköpostitse info@lakisalomaki.com.

Saat tilattua edunvalvontavaltuutuksen täyttämällä oheisen lomakkeen.

Tilauslomake

Valtuuttajan tiedot

Edunvalvontavaltuutuksen sisältö

Ensisijaisen valtuutetun tiedot

1. Toissijaisen valtuutetun tiedot (toissijainen valtuutettu nimetään siltä varalta, että ensisijainen valtuutettu ei ota tehtävää vastaan, luopuu siitä tai tulee pysyvästi estyneeksi hoitamaan sitä). Voit jättää tiedot täyttämättä, jos tällaista ei ole.

2. Toissijaisen valtuutetun tiedot (2. toissijainen valtuutettu nimetään siltä varalta, että 1. toissijainen valtuutettu ei ota tehtävää vastaan, luopuu siitä tai tulee pysyvästi estyneeksi hoitamaan sitä). Voit jättää tiedot täyttämättä, jos tällaista ei ole.

Valtuutuksen sisältö

Tilauksen muut tiedot

Verkkopalvelujen sopimusehdot löydät täältä.